Toewijding aan kwaliteitsmaterialen en unieke technologie gaf prestatie- en lifestylemodellen gewoonlijk uitstekende prijspunten, maar ook een speciale fanbase die hongerig was voor meer. De Adidas NMD Runner Wit bij wholesale prijs lijkt te zijn in dezelfde categorie, in een veel betere zin, gezien het full-length Boost kussensysteem en een Primeknit geweven bovenkant compleet met een slip-on fit.you kan een geweldige performer vol comfort en een slank design dat de Ultra Boost uitdagen als het meest esthetisch aangename recente drie-strips aanbod. Het is logisch dat de drie strepen Japan een beetje liefde betalen, omdat het laatste paar 3-strips branding in het Japans Katakana-schrijfsysteem bevat dat vertaalt naar “3-Stripe Boost”.

Je dacht niet dat Adidas Originals de Adidas NMD Runner Zwart dames schuif zou laten zonder een all-white-versie die de retailers raken, toch? De adidas Ultra Boosts bleek zwak te zijn in de witte op witte blik, en nu is de adidas NMD Runner, het model dat adidas's flauwjes gemengd is met vroegere inspiraties van de Boston Super and Rising Star, gezegend met de perfecte Triple White-look.Three distinct collecties ondersteunen het, inclusief de Suede-, Mesh / Suede- en Neopreen-pakketten, die allemaal hier te zien zijn. Vooral, de runner rust op een full-length White Boost midsole en Black rubberen zool.

Adidas NMD Runner Donkergrijs te koop technologie is de afgelopen anderhalf jaar een van de beste technologische vooruitgang bij het uitvoeren van silhouetten. Het kussensysteem biedt niet alleen een van de meest stabiele, comfortabele ritten die er zijn, maar het bubbelige, strookschuim esque patroon is zeker ook een hoofdschakelaar in de esthetische afdeling. Tot op heden is de enige tegen Boost het feit dat adidas er geen manier van heeft gekregen om een ​​kleurrijke draai daaraan toe te voegen, aangezien het materiaal bestaat uit bijna microscopische luchtzakken en kleuren lijken te kraken. Dat is tot nu toe. De laatste adidas NMD, een paar dat we gisteren met Japanse branding gisteren hebben bekeken, bevat Black Boost - de eerste keer dat de technologie is afgeweken van het hele witte thema.

We hebben 2016 uitgeschopt door het nieuws te verbreken dat adidas eindelijk zwarte gekleurde Boost-midsoles zou introduceren met zwart op de Adidas NMD Runner blauw Koop online. Nu is het dichterbij dan ooit de realiteit te worden. Deze nieuwe afbeeldingen geven ons de beste kijk nog bij de Black Boost-uitgeruste NMD Runners. Hoewel officiële details schaars zijn, is het duidelijk dat dit paar een Japans thema heeft, met een script dat vertaalt naar het “merk met de Drie Strepen” die voorkomt in Japanse katakana karakters op de EVA-stekker van de middelzool. Elders spelen deze NMD's een zwarte Primeknit bovenkant met wit die alleen bij de hak en rond de gestreepte enkel verschijnt.

Het gaat een enorm weekend voor de Three Stripes zijn. Niet alleen is de wereldwijde lancering van de Nice Kicks x Adidas NMD Runner Rood Online winkelen naar beneden gegaan, maar het merk zal ook een nieuwe kleurweg van de NMD Runner PK “R1” laten vallen. Voor deze release verschuift de NMD Runner's glitch-achtige Primeknit van de gedempt zwart-wit gezien op de eerste “R1” release naar een levendige geel en zwart look. Een nadere blik op het patroon laat een paar sporen van wit zien doorheen, terwijl de NMD's handelszoolsegmenten in zwart verschijnen. Zoals gebruikelijk worden deze gedempte door een volle lengte Boost midsole. Zoals gebruikelijk berust de runner bovenop een full-length White Boost middenzool en Zwarte rubberen zool.